CTV reprezinta un sistem de camere de luat vederi, folosit intr-o anumita locatie de interes, pentru a transmite mai departe, pe unul sau mai multe monitoare, imaginile captate pe tot parcursul zilei sau noptii. Aceste imagini sunt stocate de obicei pe hdd-ul intern al DVR-ului, dar se pot stoca si pe un server sau un cont cloud.
   

Doresti sa supraveghezi video un spatiu si nu ai nici cea mai mica idee cum sa incepi? Vrei sa iti instalezi un sistem de supraveghere? Noi suntem aici sa te ajutam de la inceput pana la sfarsit. Oferim consultanta telefonica gratuita in urma careia te poti decide ce sistem de supraveghere se potriveste cel mai bine cu locatia pe care doresti sa o supraveghezi. Inainte de a decide sa folositi serviciul de instalare camere supraveghere oferit de noi trebuie sa stiti urmatoarele:
      

Camerele de supraveghere video se impart in camere de interior si de exterior. Cele de interior sunt ideale pentru supravegherea spatiilor inchise, a camerelor de locuit, a birourilor, holurilor, salilor de sedinte. Camerele de supraveghere exterior sunt perfecte pentru supravegherea spatiilor deschise, au protectie impotriva zapezii, a ploii, a cetii precum si impotriva lovirii. Atat sistemele de supraveghere de interior cat si cele de exterior sunt dotate cu leduri infrarosu pentru filmare pe timp de noapte precum si cu alte functii. Inainte sa instalam o camera de supraveghere, noi tinem cont de toti acesti factori care ne ajuta sa alegem cel mai bun amplasament in vederea instalarii.
CCTV
3
24/7
Live chat: 8:00 - 20:00
RSS Feed